CUINEM PER REBRE LES VACANCES

BESCUIT DE XOCOLATA

INGREDIENTS:
Tres ous
Mig got de sucre
Un got de farina
Mig got de llet
Un sobre de llevat en pols
Una cullerada sopera d’oli d’oliva
Dues cullerades de cacau en pols amb o sense sucre
Mantega pel motlle

ELABORACIÓ:
Primer posem els tres ous en un bol i afegim el sucre. Ho batem tot junt amb ajuda d’una forquilla. Seguidament incorporem la farina i ho barregem tot junt amb ajuda de la forquilla sense que quedin grumolls. 
Afegim la llet i tornem a barrejar amb la forquilla. Afegim el llevat en pols, l’oli i el cacau i tornem a barrejar-ho tot junt amb la forquilla. 
Untem el motlle de mantega i posem a enfornar el bescuit a 180ºC uns 30 minuts, haurem d’anar comprovant si està fet o no i deixant-ho més o menys estona. 

BON PROFIT!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

QUINA GANA!!

IMAGINAR, SOMIAR I CREAR

APRENEM UNA RECEPTA NOVA