CUINA VIATGERA

RECEPTES DEL MÓN

Avui per cuinar, una proposta de Bolívia anomenada Cuñape.

INGREDIENTS:
Mig quilo de midó de iuca. 
Mig quilo de formatge. 
Un sobre de Royal. 
1 ou. 
2 cullerades de mantega.
2 cullerades de sucre. 
Opcional: llet al gust

ELABORACIÓ:
Es barregen els ingredients. Primer el sucre i la mantega amb els ous. S’afegeix el formatge. Després afegim el midó i el sobre de Royal. Si volem afegir llet, podem afegir-la, abans de posar el midó. Es barreja tot perquè no quedin grumolls i es fan petites boletes i es posen en una safata de forn. 
Es forneja a 180ºC uns 10 minuts. Hem d’anar mirant el forn i quan veiem que l’escuradents surt net i les boletes estan dorades, ja les podem retirar del forn. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

QUINA GANA!!

IMAGINAR, SOMIAR I CREAR

APRENEM UNA RECEPTA NOVA