ENS ENDOLCIM

BESCUIT

INGREDIENTS:
(Per 8/10 racions)

130 grs mantega

185 grs sucre

2 ous

185 grs farina

2 cucharaditas llevat en pols (Royal)

185 grs iogurt biològic natural

1 cucharadita vainilla pura

2 cullerades sèsam negre

3 cullerades sèsam torrat

3 cullerades de fruita seca picada

2 cullerades sucre

ELABORACIÓ:

1.  Batre la mantega i el sucre amb batedora elèctrica fins que quedi cremós. Afegir els ous lleugerament batuts i la vainilla.

2. Tamisar la farina amb el llevat i un polsim de sal, i agregar a la mescla de mantega.

3. Incorporar el iogurt en dues vegades i integrar amb cura a la massa.

4.Agregar el sèsam negre i el torrat. Unir tot.

5.  Posar en un motlle greixat i enfarinat.

6. Cobrir amb la fruita seca barrejat amb les 2 cullerades de sucre i portar a forn precalentado a 180 °C durant uns 55 minuts o fins que, en introduir un escuradents, aquest surti sec. Refredar en el motlle sobre una reixeta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

QUINA GANA!!

REBOSTERIA

IMAGINAR, SOMIAR I CREAR