ENS ENDOLCIM
BESCUIT
INGREDIENTS:
(Per 8/10 racions)
130 grs mantega
185 grs sucre
2 ous
185 grs farina
2 cucharaditas llevat en pols (Royal)
185 grs iogurt biològic natural
1 cucharadita vainilla pura
2 cullerades sèsam negre
3 cullerades sèsam torrat
3 cullerades de fruita seca picada
2 cullerades sucre
130 grs mantega
185 grs sucre
2 ous
185 grs farina
2 cucharaditas llevat en pols (Royal)
185 grs iogurt biològic natural
1 cucharadita vainilla pura
2 cullerades sèsam negre
3 cullerades sèsam torrat
3 cullerades de fruita seca picada
2 cullerades sucre
ELABORACIÓ:
1. Batre la mantega i el sucre amb batedora elèctrica fins que quedi cremós. Afegir els ous lleugerament batuts i la vainilla.
2. Tamisar la farina amb el llevat i un polsim de sal, i agregar a la mescla de mantega.
3. Incorporar el iogurt en dues vegades i integrar amb cura a la massa.
4.Agregar el sèsam negre i el torrat. Unir tot.
5. Posar en un motlle greixat i enfarinat.
6. Cobrir amb la fruita seca barrejat amb les 2 cullerades de sucre i portar a forn precalentado a 180 °C durant uns 55 minuts o fins que, en introduir un escuradents, aquest surti sec. Refredar en el motlle sobre una reixeta.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada