CUINEM UN PASTÍS
PASTÍS DE XOCOLATA HUMIT
Hi ha moltes maneres de fer un pastís de xocolata i per avui ens han proposat fer un pastís de xocolata humit i amb ingredients extres per omplir per dins.
INGREDIENTS:
-3 tasses de farina.
-8 cullerades de cacau en pols.
-1 culleradeta de cafè instantani.
-1 culleradeta de sal.
-2 cullerades i mitja de bicarbonat en soda.
-1 tassa d’oli d’oliva.
-2 tasses de llet.
-2 tasses de sucre.
-1 culleradeta de vinagre.
-1 culleradeta de vainilla.
-3 ous.
-Almívar (1 tassa d’aigua, mitja tassa de sucre i 1 culleradeta de vainilla).
ELABORACIÓ:
1. Primer de tot s’ha d’untar en el motlle en forma de cercle, mantega.
2. Es posa a escalfar el forn a 180ºC.
3. En una tassa posa la farina, el cacau, el cafè, la sal i el bicarbonat i barreja-ho.
4. En la barreja, fes un forat al mig i incorpora l’oli, la llet, el vinagre, la vainilla, els ous i el sucre. Barreja-ho tot amb una espàtula o cullera de fusta.
5. Afegeix la massa en el motlle i forneja-ho durant una hora. Un cop s’hagi fet el pastís, el deixem fora del forn refredant-se.
6. Bullim la barreja de l’almívar i es porta a ebullició fins que el sucre es desfaci.
7. Afegeix la vainilla i apaga el foc.
8. Obrim el pastís per la meitat i afegim l’almívar i tornem a tancar. Podem afegir més ingredients. (Ho veureu al vídeo).
BON PROFIT!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada