CUINEM UN PASTÍS

PASTÍS DE XOCOLATA HUMIT

Hi ha moltes maneres de fer un pastís de xocolata i per avui ens han proposat fer un pastís de xocolata humit i amb ingredients extres per omplir per dins. 

INGREDIENTS:
-3 tasses de farina.
-8 cullerades de cacau en pols. 
-1 culleradeta de cafè instantani. 
-1 culleradeta de sal. 
-2 cullerades i mitja de bicarbonat en soda. 
-1 tassa d’oli d’oliva.
-2 tasses de llet.
-2 tasses de sucre. 
-1 culleradeta de vinagre. 
-1 culleradeta de vainilla.
-3 ous. 
-Almívar (1 tassa d’aigua, mitja tassa de sucre i 1 culleradeta de vainilla).

ELABORACIÓ:
1. Primer de tot s’ha d’untar en el motlle en forma de cercle, mantega. 

2. Es posa a escalfar el forn a 180ºC. 

3. En una tassa posa la farina, el cacau, el cafè, la sal i el bicarbonat i barreja-ho.

4. En la barreja, fes un forat al mig i incorpora l’oli, la llet, el vinagre, la vainilla, els ous i el sucre. Barreja-ho tot amb una espàtula o cullera de fusta. 

5. Afegeix la massa en el motlle i forneja-ho durant una hora. Un cop s’hagi fet el pastís, el deixem fora del forn refredant-se. 

6. Bullim la barreja de l’almívar i es porta a ebullició fins que el sucre es desfaci. 

7. Afegeix la vainilla i apaga el foc. 

8. Obrim el pastís per la meitat i afegim l’almívar i tornem a tancar. Podem afegir més ingredients. (Ho veureu al vídeo). 

BON PROFIT!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

QUINA GANA!!

IMAGINAR, SOMIAR I CREAR

APRENEM UNA RECEPTA NOVA