CUINEM

PASTÍS DE XOCOLATA

Avui ens ve molt de gust compartir aquesta recepta tan bona per elaborar un pastís de xocolata. 

INGREDIENTS:

-250gr de xocolata per fer la cobertura. 
-250gr de sucre. 
-125gm de farina. 
-2 gots de llet. 
-125gr de mantega.
-6 rovells d’ou. 
-8 clares d’ou. 
-150gr de xocolata setinada. 
 -Mantega i farina per untar el motlle perquè no s’enganxi el pastís. 

ELABORACIÓ:
En una cassola posem la llet amb el sucre, la mantega i la xocolata i s’escalfa. S’ha d’anar removent a poc a poc i amb el foc suau fins que els ingredients es desfasin. 
Afegim els rovells i seguim barrejant, afegim la farina tamisada i continuem barrejant fins que tots els ingredients estiguin barrejats. Després apaguem el foc. 
Deixem reposar la massa fins que perdi calor. 
Mentrestant que es refreda la massa, muntem les clares al punt de neu. Un cop estan muntades, s’afegeixen a la massa i es barreja tot amb molt de compte.
Col·loquem la massa en el motlle, prèviament untant de mantega i farina. 
Es forneja a 175ºC durant 30-40 minuts. 
Un cop estigui fet, el deixem refredar, el desemmotllem i un cop estigui fred i desemmotllat, se li afegeix la xocolata setinada. 

BON PROFIT!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

QUINA GANA!!

IMAGINAR, SOMIAR I CREAR

APRENEM UNA RECEPTA NOVA