ANYS I ANYS, PER MOLTS ANYS!!

PREPAREM UN PASTÍS D’ANIVERSARI

Com ja hem mencionat alguna vegada, hi ha milers de variants per cuinar un pastís. 
Aquesta encara no l’hem provada, i vosaltres?


INGREDIENTS:
1-Dues tasses de farina de blat.
2-Dos culleradetes de pols d'enfornar.
3-Dues barres de mantega a temperatura ambient.
4-Cinc ous a temperatura ambient (tres ous sencers 2 rovells)
5-Una mica de ratlladura de la pell de la llimona
6-Dues culleradetes de extracto de vainilla.
7-Mitja tassa de llet
8-Una tassa de sucre

ELABORACIÓ:
1-Escalfa el forn a 175c.

2-Uneix la farina i el pols d'enfornar i barreja-ho bé i es divideix en terços.

3-Bat la mantega i el sucre a velocitat mitja uns quatre minuts.

4-Afegeix els ous un a un batent fins que s'incorporin totalment a la barreja abans d'agregar el següent.

5-Agrega la ratlladura de la llimona i la vainilla mentre continues batent.

6-Agrega un xarrup de llet mentre contínues batent.

7-Sense deixar de batre agrega el terç de la farina seguit d'un altre xarrup de llet batent fins que s'incorporin totalment, repetir fins que es barregi tota la  farina i la llet.

8-Has de tenir una barreja ben airejada i sense grumolls. Un cop estigui ben barrejada,  aboca la barreja en un motlle .

9-Enforna fins que introdueixis un escuradents i surti net.  Al voltant de mitja hora.

*Pots deixar el pastís així o decorar-ho amb xocolata, maduixes, elements decoratius, ametlla, nata, etc. 






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

QUINA GANA!!

REBOSTERIA

IMAGINAR, SOMIAR I CREAR