ANYS I ANYS, PER MOLTS ANYS!!
PREPAREM UN PASTÍS D’ANIVERSARI
Com ja hem mencionat alguna vegada, hi ha milers de variants per cuinar un pastís.
Aquesta encara no l’hem provada, i vosaltres?
INGREDIENTS:
1-Dues tasses de farina de blat.
2-Dos culleradetes de pols d'enfornar.
3-Dues barres de mantega a temperatura ambient.
4-Cinc ous a temperatura ambient (tres ous sencers 2 rovells)
5-Una mica de ratlladura de la pell de la llimona
6-Dues culleradetes de extracto de vainilla.
7-Mitja tassa de llet
8-Una tassa de sucre
ELABORACIÓ:
1-Escalfa el forn a 175c.
2-Uneix la farina i el pols d'enfornar i barreja-ho bé i es divideix en terços.
3-Bat la mantega i el sucre a velocitat mitja uns quatre minuts.
4-Afegeix els ous un a un batent fins que s'incorporin totalment a la barreja abans d'agregar el següent.
5-Agrega la ratlladura de la llimona i la vainilla mentre continues batent.
6-Agrega un xarrup de llet mentre contínues batent.
7-Sense deixar de batre agrega el terç de la farina seguit d'un altre xarrup de llet batent fins que s'incorporin totalment, repetir fins que es barregi tota la farina i la llet.
8-Has de tenir una barreja ben airejada i sense grumolls. Un cop estigui ben barrejada, aboca la barreja en un motlle .
9-Enforna fins que introdueixis un escuradents i surti net. Al voltant de mitja hora.
*Pots deixar el pastís així o decorar-ho amb xocolata, maduixes, elements decoratius, ametlla, nata, etc.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada