Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2021

FEM CREPES

 Unes germanes del grup de petits i de grans ens proposen fer unes crepes.  Per poder cuinar-les necessitarem: -250 ml de llet.  -150 gr de farina.  -2 ous.  -1 cullereta d'oli d'oliva.  -1 cullereta de sucre.  -1 pessic de sal. -Oli d'oliva per engreixar la paella.  -1 culleradeta de brandi opcional.  En un bol posem tots els ingredients amb la farina tamisada i ho barregem tot molt bé fins a obtenir una massa homogènia i que no tingui grumolls. Quan ja tinguem tota la massa, posarem una paella al foc amb una mica d'oli i afegirem una mica de massa. Necessitarem una espàtula per poder anar girant les crepes.  Un cop tinguis les crepes fetes, pots afegir els ingredients que més t'agradin.  BON PROFIT!

FEM UN MANDALA

 Una participant del grup de grans i la seva germana del grup de petits a les quals, els hi encanten els mandales, ens proposen crear una.  Necessitarem un foli en blanc, llapis, goma, retoladors i colors. També un element amb forma de cercle o un compàs i una regla.  Primer de tot agafarem el foli i dibuixarem una circumferència amb el compàs o amb ajuda d'algun element amb la forma de cercle com un plat. Quan haguem fet la circumferència dins dibuixarem una altra rodona més petita i un triangle que divideixi la rodona petita.  Per fora del triangle pots fer la decoració que vulguis.  Seguidament ja pots pintar-ho i al mig del mandala pots posar quelcom positiu de tu. 

COM FEM PLASTILINA

 Una participant del grup de grans ens proposa que creem plastilina casolana com ho fa ella.  Per fer-ne, necessitarem: -Farina. -Colorant.  -Aigua.  -Un bol.  -Un got.  -Un plat fondo.  A continuació ens explica com elaborar-la.  El primer pas és posar un got de farina en un plat. Afegim 3/4 d'un got d'aigua i a continuació afegim el colorant.  Ho barregem tot ben barrejat i corregim si fa falta posant més farina o més aigua. Hem d'anar pastant-ho fins a aconseguir una massa amb la textura similar a la de la plastilina i ja podrem començar a fer formes.