LLESQUES AMB OU (TORRIJAS)
Passada la setmana santa ens arriba la famosa recepta de les "torrijas". No cal esperar a menjar-ne per setmana santa, ara ja podrem cuinar-les durant tot l'any amb la recepta que ens envia una família del grup de grans del SIS.
Per elaborar-les necessitem:
1. Una barra de pa (baguette).
2. 3/4 de litre de llet.
3. 3 ous.
4. 3/4 d'una tassa amb sucre.
5. Vainilla al gust.
6. Canyella al gust.
7. La closca d'una llimona i d'una taronja.
8. 1 litre d'oli.
Passem a l'elaboració:
Posem la cassola al foc amb la llet, la canyella i dos trossos de la pell de la llimona i de la taronja. Es posa a foc lent. Abans que comenci a bullir s'afegeix el sucre i es barreja tot. Es deixa reposar 10 minuts fora del foc, passat aquest temps, es retira la pell de la taronja, de la llimona i la canyella.
Quan la llet s'ha refredat, es posa la llet al damunt de les rodanxes de pa i es deixa que s'impregnin durant uns minuts i s'escorren bé.
Es posa a esclafar l'oli en una paellera a foc baix.
Es baten els 3 ous i és rebosa el pa en l'ou, un cop impregnat l'ou, es posa el pa a la paellera a fregir i quan ho trobem en un punt que ens agradi es treuen i se'ls pot afegir una mica de sucre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada