LLESQUES AMB OU (TORRIJAS)

Passada la setmana santa ens arriba la famosa recepta de les "torrijas". No cal esperar a menjar-ne per setmana santa, ara ja podrem cuinar-les durant tot l'any amb la recepta que ens envia una família del grup de grans del SIS. 

Per elaborar-les necessitem:
1. Una barra de pa (baguette).
2. 3/4 de litre de llet. 
3. 3 ous.
4. 3/4 d'una tassa amb sucre. 
5. Vainilla al gust. 
6. Canyella al gust. 
7. La closca d'una llimona i d'una taronja. 
8. 1 litre d'oli. 

Passem a l'elaboració:
Posem la cassola al foc amb la llet, la canyella i dos trossos de la pell de la llimona i de la taronja. Es posa a foc lent. Abans que comenci a bullir s'afegeix el sucre i es barreja tot. Es deixa reposar 10 minuts fora del foc, passat aquest temps, es retira la pell de la taronja, de la llimona i la canyella. 
Quan la llet s'ha refredat, es posa la llet al damunt de les rodanxes de pa i es deixa que s'impregnin durant uns minuts i s'escorren bé. 
Es posa a esclafar l'oli en una paellera a foc baix. 
Es baten els 3 ous i és rebosa el pa en l'ou, un cop impregnat l'ou, es posa el pa a la paellera a fregir i quan ho trobem en un punt que ens agradi es treuen i se'ls pot afegir una mica de sucre. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

QUINA GANA!!

IMAGINAR, SOMIAR I CREAR

APRENEM UNA RECEPTA NOVA