Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2021

L'HABITACIÓ FOSCA

Un participant del grup de joves ha creat un joc anomenat “l’habitació fosca”.  Es tracta d’apagar totes les llums d’una habitació, i una persona la para. La persona que para ha de trobar els altres jugadors i jugadores, amagats a l’habitació fosca. Quan hagi atrapat a alguna persona, aquesta és la següent en parar.  La persona que para surt de l’habitació. Les persones de dins s’amaguen a un lloc i quan estan preparades avisen a la persona que para que està fora l’habitació. 

MUNTANYETES DE KELLOG'S

Imatge
 Una família del SIS ens proposa aquest capritx per berenar i preparar-ho en família.  Ingredients: -200g de xocolata -250g de kellogg's  -1/2 de llet Preparació: Posem una olla a foc lent la xocolata i la llet. La remenem per evitar que es cremi i fins a aconseguir una textura homogènia. Un cop aconseguim aquesta textura, ho traiem del foc i ho deixem refredar.  Un cop fred s'agreguen a l'olla els kellogg's i es barreja tot. Un cop ho tenim tot ben barrejat comencem a fer muntanyetes fora de l'olla, en un plat, amb ajuda d'una cullera.  I ja tindrem fetes les nostres muntanyes de Kellogg's.  Bon profit!

TE KOMBUCHA

 Avui una família del SIS ens explica com elaborar el nostre propi te kombucha.  Per elaborar-ho necessitem: 1. Fong Kombucha.  2. Te verd (2 bosses). 3. Mig got de sucre morè.  4. Un recipient de vidre. 5. 2l d'aigua Primer de tot s'ha de netejar el fong amb aigua per treure la brutícia que pugui tenir. Seguidament posem el fong en el recipient de vidre i ho cobrim amb 2l d'aigua. Dins del recipient de vidre posarem les dues bossetes del te i mig got de sucre i això ho deixarem entre 1 setmana i 15 dies. Com més temps estigui, més fort serà el gust. Un cop decidim que el nostre té està llest, es cola la infusió i ja podrem servir el nostre te.  El fong el podem tornar a reutilitzar, però sempre s'ha de netejar i tornar a fer tot el procés.